Verzending & Retournering

Verzending

Bestellingen die op voorraad zijn en voor 17:00 worden besteld worden vaak binnen 2 tot 3 werkdagen al bezorgd (m.u.v. zon- en feestdagen).

Wij zullen uw bestelling zo snel mogelijk verwerken en opsturen. De bestellingen die voor 17:00 worden geplaatst, worden op de zelfde dag in behandeling genomen en opgestuurd. Tijdens uw bestelling op onze webshop kunt u zelf kiezen hoe u het pakket wilt laten opsturen.

De verzendopties zijn als volgt:

Brievenbuspakje:           €3,95
Standaardtarief:             €6,95
Aangetekend:                  €8,60

  • Brievenbuspakje:
    Het Brievenbuspakje is een volgbare verzendoptie voor kleine goederen binnen Nederland.
  • Standaard:
    Een standaard verzending inclusief track & trace.
  • Aangetekend:
    Raakt uw pakket zoek of beschadigd? Dan vergoeden wij de schade. De maximale schadevergoeding is 500 euro per pakket.

Herroepingsrecht

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het laatste artikel (vanuit één order) fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons, Phoneteq.nl, in een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij je onverwijld op een duurzame gegevensdrager (bijvoorbeeld per e-mail) een ontvangstbevestiging van je herroeping sturen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Herroepingsformulier

Gevolgen van de herroeping:

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze om voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal er voor een terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jou rekening. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.