Over Phoneteq

Phoneteq gaat voor tevredenheid in prijs, service en kwaliteit

Wat doen wij?

Wij leveren smartphone onderdelen en accessoires en helpen u om de juiste onderdelen en accessoires voor uw smartphone te vinden. Daarnaast bieden wij advies op smartphone problemen.

Onze visie

Phoneteq streeft ernaar uit om het smartphone gebruik comfortabeler te maken, Omdat we niet zonder kunnen. Ons grootste doel is om de beste kwaliteit te leveren voor de beste prijs, kort gezegd het winnen in tevredenheid.

Geschiedenis

Phoneteq is opgericht op 28 Juli 2015 en is begonnen als smartphone reparatie service. Phoneteq is vanaf heden alleen gebaseerd op verkoop aan smartphone onderdelen en accessoires.

Microsoft

Huawei

Apple

Samsung

HTC

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit smartphone onderdelen en accessoires voor onder andere de merken: Apple, Samsung, HTC, Huawei, Sony en Microsoft. Onze producten zijn 100% geschikt voor de boven genoemde merken.

Nieuws

Bezoek onze blog voor nieuws over smartphones. Hier kunt u lezen over smartphones dat wellicht nog zullen uitkomen. Nieuwigheidjes aan software update’s of specificaties kunt u hier ook op vinden. Ook over mobile gaming is wel wat te lezen.

Promotie

Wij willen onze klanten een goed gevoel geven door aanbiedingen en kortingsbonnen toe te passen. U kunt uw eerste kortingsbon al verkrijgen door u in te schrijven voor onze nieuwsbrieven. Wij geven u ook de mogelijkheid om iemand een goed gevoel te geven. Maak een gelukkige blij met een cadeaubon van Phoneteq. Bekijk onze cadeaubonnen!

Vragen en opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op via de telefoon, mail of stuur ons een bericht. Onze medewerkers zullen u verder helpen. Heeft u de ‘Veelgestelde Vragen‘ pagina al bezocht? Wellicht kunt u hier een antwoord vinden op uw vraag.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij uw bestelling meteen in behandeling. Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft over uw bestelling, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij willlen u graag van dienst zijn en helpen u graag.

De producten die wij leveren zijn van topkwaliteit. Voordat wij onze producten opsturen, worden deze eerst goed getest. Nadat het testen wordt goedgekeurd, wordt het product klaar gemaakt voor verzending

Door een goede samenwerking met onze logistieke partner hanteren wij een snelle levertijd. Hiermee proberen wij u altijd tevreden te houden.

Wij verkopen onze producten met een topkwaliteit voor een lage prijs. De prijzen op onze webshop zijn inclusief BTW.

Heeft u advies nodig over problemen die u ervaart met uw smartphone? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij geven u advies over hardware en software problemen gericht op uw smartphone.